Impact

Sinds 2011 ondersteunen we de lokale kerk in Portugal door discipel- en leiderschapstraining. We zetten ons in voor de jongere generatie van Portugal, om hen te trainen een discipel van Jezus Christus te zijn en hoe ze een verschil kunnen maken als jongeren in de omgeving waar God ze plaatst.

Bijbelschool

Als docent geef ik, Peter, les aan de Baptisten Bijbelschool in Lissabon. Daarnaast ben ik bestuurslid en houd ik  me als mentor bezig met het stimuleren en motiveren van de leerlingen.

Leiderschapstraining

Periodiek trainen we jonge leiders, door middel van onder andere zomerkampen voor niet-christelijke kinderen. Een terugkomend fenomeen daarbij is het “Campo de Férias”. Dit sportevenement wordt gehouden in de zomer, waarbij we jonge leiders stimuleren het evangelie uit te dragen.

Open huis

Graag willen we een open huis zijn voor jonge leiders. Dit doen we door hen met ons mee te laten leven en werken. Op deze manier kunnen we op een natuurlijke wijze samen een impact hebben in onze omgeving. We leren de volgende generatie van Portugezen om te gaan met de medemens en de natuur. We ontdekken daarbij onze gaven en talenten, en hoe we deze kunnen inzetten. In dit alles zetten we Jezus Christus centraal.